duminică, 24 ianuarie 2010

Halal comuna

A venit cu aedvarat iarna si primarul comunei poiana campina a avut grija ca pe strada sa nu dispara zapada ca doar este iarna. Si cum iarna nu este ca vara primarul a trimis un tractor care a umblat cu lama cat mai sus, pentru ca daca o lasa jos aduna toti bolovani de pe strada si pe deasupra era posibil ca in anumite locuri sa se infga in craterele existente.
Acum cativa ani primarul si ai lui au trimis pe strada o masina cu zgura dupa ce a nins si s-a topit zapada, acum ma astept la acelasi lucru din partea iubitilor nostri conducatori, pentru ca mintea lor desteapta ii face sa previna o a doua zapada care va veni probabil prin luna mai, ca doar ei nu au de unde cum va fi vremea asta numai Dumnezeu stie.
Oare cat vor mai suporta cetateni comunei sa plateasca impozite la primarie si primaria sa nu le ofere nimic.
Domnilor din primarie nu asteptam pomana, asteptam un pic de respect din partea dumneavoastra. Asteptam ca macar liberatea la circulatie sa ne-o dati.
Sunt persoane in varsta care nu mai au curaj sa iasa din curte deoarece pe strada este zapada.
Primarul comunei poiana campina este iubit de cei mici, dar poate el nu stie ca cei mici vor creste si il vor schimba pentru ca isi vor da seama ca nu a facut nimic nici el nici consilieri lui.

Un comentariu:

Cera spunea...

Poiana Campina, o localitate de tranzit intens care face imposibila trecerea spre cele doua comune Provita de Jos si Provita de Sus. Ce asteapta oare Tov. Primaru? Ca frunza a picat de mult... masini se rup in fiecare zi in craterele de pe strada principala a comunei pe care zice el ca o conduce... De ce Draqu nu-si ia talpasita usurel sa lase pe cineva care are chef de treaba si care vrea sa faca ceva pentru omenire? Nu va frige scaunul Tovarase Primar? Sau poate aveti "bunul simt" si ramaneti macar pana despagubiti toti soferii care va tranziteaza comuna. Asa ar fi corect dar s-o faceti din banii dv. nu din banii comunei pe care a-ti adus-o in pragul disperatii...